Galbert Bygg & Konsult AB

Västra Götalands län

Information

556633-3786 är organisationsnummer för verksamheten Galbert Bygg & Konsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Galbert Bygg & Konsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Galbert Bygg & Konsult AB finns i.

Galbert Bygg & Konsult AB har varit registrerat sedan 2002-09-30 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Galbert Bygg & Konsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

Galbert Bygg & Konsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Galbert Bygg & Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Galbert Bygg & Konsult AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-249920 eller genom brev på följande adress:
Tofta 410, 442 93, Kareby

Bolaget skall utföra byggnads- och entreprenadarbeten samt konsultationer och handel i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Galbert Bygg & Konsult AB och det är Mollqvist, Nils Jonas Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eliasson, Alf Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Leif Bertil som är född 1940 och har titeln Suppleant, Andersson, Åke Lennart som är född 1959 och har titeln Revisor, Rogenfelt, Bo Karl Henrik som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Partille Revision AB som är född och har titeln Revisor