SG Kungälv AB

Västra Götalands län

Information

SG Kungälv AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där SG Kungälv AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. SG Kungälv AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. SG Kungälv AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till SG Kungälv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Ö. Hamng. 29, 411 10, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-107200.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är SG Kungälv AB Privat, ej börsnoterat.

SG Kungälv AB har idag 556630-1528 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för SG Kungälv AB

Bolaget skall bedriva restaurangverksmahet samt därmed förenlig verksamhet.

I SG Kungälv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hron, Robert som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ronnie Jonas som är född 1972 och har titeln Suppleant, Ehrenpohl, Berit Kristina som är född 1952 och har titeln Revisor, Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .