Kungälvs Snickerier Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Kungälvs Snickerier Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kungälvs Snickerier Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kungälvs Snickerier Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kungälvs Snickerier Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2002-06-10. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kungälvs Snickerier Aktiebolag ska trivas.

Kungälvs Snickerier Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra reparationer på samt nyproducera fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kungälvs Snickerier Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-09-05.

Idag är Kungälvs Snickerier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Kungälvs Snickerier Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8645834.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Kungälvs Snickerier Aktiebolag är Åsberg, Hans Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Åsberg, Karl Jonas som är född 1970 och har titeln Suppleant, Selbenius, Folke Sigurd som är född 1945 och har titeln Revisor, Folke Selbenius Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Kungälvs Snickerier Aktiebolag har 556626-8776 som sitt organisationsnummer.