Vena Entreprenad AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva anläggningsentreprenadverksamhet och service inom verkstadsindustrin och bilindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vena Entreprenad AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Vena Entreprenad AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 2001-12-14 så skapades Vena Entreprenad AB och verksamheten är har F-skattsedel Vena Entreprenad AB har haft det sedan 2002-05-17.

Vena Entreprenad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-05-17

556620-3500 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungälv.

Just nu är Vena Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Vena Entreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 0303-220401 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erlandsson, Hans Robert -Erlandsson, Ingrid Hildegard

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vena Entreprenad AB är Erlandsson, Hans Robert som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Erlandsson, Ingrid Hildegard som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .