Västsvenska Kompetensakademin AB

Västra Götalands län

Information

556619-4618 är organisationsnummer för företaget Västsvenska Kompetensakademin AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Västsvenska Kompetensakademin AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Västsvenska Kompetensakademin AB finns i.

Västsvenska Kompetensakademin AB har varit registrerat sedan 2001-11-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Västsvenska Kompetensakademin AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-21.

Västsvenska Kompetensakademin AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Västsvenska Kompetensakademin AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Västsvenska Kompetensakademin AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-61650 eller genom brev på följande adress:
Blomsterg. 7, 440 30, Marstrand

Bolaget skall bedriva uppdragsutbildning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Västsvenska Kompetensakademin AB och det är Mattsson, Jan Christer som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Mari Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Haraldsson, Gun Ingrid Margareta som är född 1944 och har titeln Revisor, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor