Rune E. Andersson Ekonomikonsult AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomisk och juridisk konsultation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rune E. Andersson Ekonomikonsult AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Rune E. Andersson Ekonomikonsult AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 2001-10-05 så skapades Rune E. Andersson Ekonomikonsult AB och verksamheten är har F-skattsedel Rune E. Andersson Ekonomikonsult AB har haft det sedan 2001-10-12.

Rune E. Andersson Ekonomikonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-12

556616-5170 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungälv.

Just nu är Rune E. Andersson Ekonomikonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Rune E. Andersson Ekonomikonsult AB så går det att nå dem via telefon på 0303-64050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rune E. Andersson Ekonomikonsult AB är Andersson, Rune Egon som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Ingrid Maria som är född 1944 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .