Göta Energi Holding AB

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter Göta Energi Holding AB. Det finns flera företag som liknar Göta Energi Holding AB i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2001-05-04 så har Göta Energi Holding AB varit registrerat. Idag är Göta Energi Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Göta Energi Holding AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Göta Energi Holding AB så kan ni göra det på 0303-383000.

Bolaget skall ha till föremål att bedriva inköp och försäljning med energi och därmed sammanhörande verksamhet samt att förvalta aktier och andelar i företag inom energisektorn.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hjert, Olov Tommy som är född 1962 och har titeln VD, Hjert, Olov Tommy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Jan Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindberg, Bo Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Hans Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Möller, Bert Willard som är född 1943 och har titeln RevisorÖstberg, Birgit Ros-Marie som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Borgvald, Sven Gunnar som är född 1935 och har titeln Lekmannarevisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Östlund, Jan Anders Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Göta Energi Holding AB har 556610-7776 som sitt organisationsnummer.