NW Textile Garment Trader AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns NW Textile Garment Trader AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. NW Textile Garment Trader AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

NW Textile Garment Trader AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556601-9930.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0303-246500 alternativt besöka eller skicka post till NW Textile Garment Trader AB på följande adress Orrekulla Industrig. 61, 425 36, Hisings Kärra.

NW Textile Garment Trader AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I NW Textile Garment Trader AB så sitter följande personer i styrelsen: Härstedt, Carl Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Friberger, Henrik som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva inköp och försäljning av konfektion under egna varumärken samt bedriva inköpsverksamhet bestående av uppdragshandel ("trading") för externa bolag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.