PCN Fastighetsservice AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns PCN Fastighetsservice AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. PCN Fastighetsservice AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

PCN Fastighetsservice AB är momsregistrerat sedan2001-01-02 och har organisationsnummer 556600-5129.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0303-59460 alternativt besöka eller skicka post till PCN Fastighetsservice AB på följande adress Svarvareg. 19 B, 442 34, Kungälv.

PCN Fastighetsservice AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-02.

I PCN Fastighetsservice AB så sitter följande personer i styrelsen: , , , Larsson, Renée Marie som är född 1973 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva fastighetsservice, plåtslageriverksamhet, lokalvård och entreprenadarbeten inom anläggning av byggnads- och markarbeten samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva handel med värdepapper.