Mount Biz AB

Västra Götalands län

Information

556599-9066 är organisationsnummer för företaget Mount Biz AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mount Biz AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Mount Biz AB finns i.

Mount Biz AB har varit registrerat sedan 2000-11-01 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mount Biz AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

Mount Biz AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mount Biz AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Mount Biz AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8890124 eller genom brev på följande adress:
Tofta 155, 442 75, Lycke

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet till styrelser och företagsledningar avseende management, företagsförvärv, nationell- och internationella företagsetableringar samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även handla med byggnadsmaterial och byggprodukter samt bedriva konsultverksamhet inom marknadsföring och reklam. Boalget skall också bedriva förvaltning av fastigheter och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Mount Biz AB och det är Berg, Jan Anders som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Anna Lena som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eckert, Anders Bertil som är född 1959 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,