Ställets Rörläggeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556598-4597 är organisationsnummer för företaget Ställets Rörläggeri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ställets Rörläggeri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Ställets Rörläggeri Aktiebolag finns i.

Ställets Rörläggeri Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-10-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ställets Rörläggeri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

Ställets Rörläggeri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ställets Rörläggeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Ställets Rörläggeri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8920219 eller genom brev på följande adress:
Ställets Byg. 82, 442 54, Ytterby

Bolaget skall bedriva entreprenadarbeten inom byggnad och mark, konstruktionsarbeten inom VVS, snöröjning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ställets Rörläggeri Aktiebolag och det är Bryntesson, Hans Göran Östen som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Bryntesson, Annika Helén som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sandström, Eva Marie Elisabeth som är född 1957 och har titeln Revisor, Eva Sandström Revision AB som är född och har titeln Revisor,