Kode Gräv AB

Västra Götalands län

Information

556593-4600 är organisationsnummer för företaget Kode Gräv AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kode Gräv AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Kode Gräv AB finns i.

Kode Gräv AB har varit registrerat sedan 2000-06-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-09-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kode Gräv AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-25.

Kode Gräv AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kode Gräv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Forsberg, Lars Weimar Morgan -Josefsson, Inga-Lill Birgitta

Vill ni komma i kontakt med Kode Gräv AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-51055 eller genom brev på följande adress:
Vinningstorp 160, 442 97, Kode

Bolaget skall bedriva jordbruk, tillverkning och försäljning av djurfoder, gräventreprenad, åkerirörelse med lastbilar, reparation av motorfordon, försäljning av gruv och sand, hydraulslangar och hydraulkopplingar, byggnadsmaterial, förvaltning av värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kode Gräv AB och det är Josefsson, Inga-Lill Birgitta som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Forsberg, Lars Weimar Morgan som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Rolf Gösta Reidar som är född 1959 och har titeln Suppleant, Apelquist, Sune Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Sune Apelquist Revisionsbyrå SAREV AB som är född och har titeln Revisor,