Charter Boat S Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Charter Boat S Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Charter Boat S Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Charter Boat S Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556593-2653.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Charter Boat S Aktiebolag på följande adress Långg. 13A, 440 30, Marstrand.

Charter Boat S Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Charter Boat S Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Francke, Melina som är född 1977 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva förmedling av båtcharter utomlands, försäljning av båtar, marina service samt idka därmed förenlig verksamhet.