Gorrod AB

Västra Götalands län

Information

Gorrod AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Gorrod AB finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gorrod AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Gorrod AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Gorrod AB så kan ni göra det genom att skicka er post till GÖRÖD 180, 442 72, Kärna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-221600.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Gorrod AB Privat, ej börsnoterat.

Gorrod AB har idag 556585-6910 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Gorrod AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende organisations- utveckling och managementfrågor samt värdepappersförvaltning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Gorrod AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fägerlind, Karl Lennart Staffan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Gillberg, Ingrid Anneli som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hallberg, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .