Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556584-0872 är organisationsnummer för verksamheten Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag finns i.

Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-02-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-15.

Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-14909 eller genom brev på följande adress:
Nytorget 1, 442 32, Kungälv

Bolaget skall bedriva restaurang-, pizzeria-, och pubrörelse samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pizzeria Amore i Kungälv Aktiebolag och det är Savic, Ljubisa som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundblad, Jan Åke Tyrone som är född 1966 och har titeln Suppleant, Ahlert, Lars Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,