M. Öhman Byggnads AB

Västra Götalands län

Information

556579-2057 är organisationsnummer för företaget M. Öhman Byggnads AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M. Öhman Byggnads AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som M. Öhman Byggnads AB finns i.

M. Öhman Byggnads AB har varit registrerat sedan 1999-12-03 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för M. Öhman Byggnads AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

M. Öhman Byggnads AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M. Öhman Byggnads AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med M. Öhman Byggnads AB så kan ni göra det på telefon genom 070-9262622 eller genom brev på följande adress:
Källsby 210, 444 92, Jörlanda

Bolaget skall bedriva snickeri och byggnadsarbeten, samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M. Öhman Byggnads AB och det är Öhman, Karl Magnus som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Jan Peter Mikael som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,