MCA Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns MCA Konsult Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. MCA Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

MCA Konsult Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-01-01 och har organisationsnummer 556578-6745.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0303-93410 alternativt besöka eller skicka post till MCA Konsult Aktiebolag på följande adress Solbräckeg. 27, 442 45, Kungälv.

MCA Konsult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-01.

I MCA Konsult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Mats Christian som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Anna Lena Kristina som är född 1969 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet såsom gräv och anläggningsarbeten inom bygg och anläggningsbranschen, svets och monteringsarbeten inom verkstads och byggsektorn, åkeri och transportverksamhet samt personaluthyrning och därmed förenlig verksamhet.