Andrén & Partner - Competence Management AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Andrén & Partner - Competence Management AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Andrén & Partner - Competence Management AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Andrén & Partner - Competence Management AB är momsregistrerat sedan2001-01-29 och har organisationsnummer 556578-3544.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-8398896 alternativt besöka eller skicka post till Andrén & Partner - Competence Management AB på följande adress Prästv. 375, 442 93, Kareby.

Andrén & Partner - Competence Management AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-29.

I Andrén & Partner - Competence Management AB så sitter följande personer i styrelsen: Andrén, Maria Madeleine som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Joel Holger som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom dels kompetensutveckling (såsom arbete med strategiska mål där kompetens är en av strategierna för att nå målen, såsom projektledning vid implementation av e-learning eller andra kompetensutvecklingsområden), dels IT-stöd - i form av ett databasdrivet ramverk - för att kunna hantera ovanstående på ett strukturerat sätt och kunna sprida kunskap och kunskapsobjekt internt i organisationen. Verksamheten vänder sig främst till traditionella industriföretag och kunskapsföretag, såsom konsultföretag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.