THL Transportservice Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri samt jordbruk i form av växtodling, skogsbruk samt med nämnda verksamheter förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för THL Transportservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är THL Transportservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1999-10-08 så skapades THL Transportservice Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel THL Transportservice Aktiebolag har haft det sedan 1999-01-01.

THL Transportservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556576-2795 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är THL Transportservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med THL Transportservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 073-9174430 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom THL Transportservice Aktiebolag är Larsson, Thomas Olof Martin som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, John Olof Adolf som är född 1926 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisor, Ulla-Britt Abrahamsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .