Wang Dong Data Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Wang Dong Data Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Wang Dong Data Aktiebolag finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wang Dong Data Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Wang Dong Data Aktiebolag har haft sedan 2000-01-27. Wang Dong Data Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Wang Dong Data Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Brynjeg. 10, 442 37, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-13299.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Wang Dong Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Wang Dong Data Aktiebolag har idag 556575-2606 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Wang Dong Data Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultationer, programutveckling inom dataadministrativa system samt bedriva import och handel med konfektion och porslin, samt äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Wang Dong Data Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wang, Dong som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Li, Peng som är född 1976 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Per-Acke som är född 1954 och har titeln Revisor, Acke Jacobsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .