Audio Media Sweden AB

Västra Götalands län

Information

556573-2749 är organisationsnummer för företaget Audio Media Sweden AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Audio Media Sweden AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Audio Media Sweden AB finns i.

Audio Media Sweden AB har varit registrerat sedan 1999-09-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Audio Media Sweden AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Audio Media Sweden AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Audio Media Sweden AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Audio Media Sweden AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-93830 eller genom brev på följande adress:
Bultg. 40 A, 442 40, Kungälv

Bolaget skall bedriva uthyrning av ljud- och ljusanläggningar, handel med diskotekutrustning och hemelktronik, reparation av elektronik, förmedling av discjockeys samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Audio Media Sweden AB och det är Hauge, Jonny Christoffer som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Leif Georg som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,