Camilla Åkerlund Datakonsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter Camilla Åkerlund Datakonsult Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Camilla Åkerlund Datakonsult Aktiebolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Camilla Åkerlund Datakonsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1999-03-10 så har Camilla Åkerlund Datakonsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Camilla Åkerlund Datakonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Camilla Åkerlund Datakonsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Valtersäng 33, 442 49, Kungälv. Vi ni istället prata med Camilla Åkerlund Datakonsult Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall ha konsultverksamhet inom IT-området, såsom datorprogrammering, systemutveckling, projektledning, utredning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Åkerlund, Eva Rosa Camilla som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Kjell Anders som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hedin Göran, Anna Mikaela som är född 1975 och har titeln Revisor, Kungälvs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Camilla Åkerlund Datakonsult Aktiebolag har 556566-8349 som sitt organisationsnummer.