Beverly Hill's Video Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning och försäljning av videofilmer och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Beverly Hill's Video Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Beverly Hill's Video Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1999-01-27 så skapades Beverly Hill's Video Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

556564-1189 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungälv.

Just nu är Beverly Hill's Video Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Beverly Hill's Video Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-12340 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -styrelsens ledamöter -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Beverly Hill's Video Aktiebolag är Pothorcki, Piroska som är född 1947 och har titeln VD, Pothorcki, Mikael som är född 1967 och har titeln Vice VD, Pothorcki, Piroska som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Pothorcki, Mihaly som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pothorcki, Mikael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eriksson, Nils Morgan som är född 1959 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .