Bo Wallmander AB

Västra Götalands län

Information

556562-7188 är organisationsnummer för verksamheten Bo Wallmander AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo Wallmander AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Bo Wallmander AB finns i.

Bo Wallmander AB har varit registrerat sedan 1998-11-25 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo Wallmander AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bo Wallmander AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bo Wallmander AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bo Wallmander AB så kan ni göra det på telefon genom 031-7256600 eller genom brev på följande adress:
KULPERÖDSVÄGEN 30, 442 95, Hålta

Bolaget skall bedriva reklambyråverksamhet, äga och förvalta lös och fas egendom samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även utveckla och försälja dataspel.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo Wallmander AB och det är Wallmander, Bo Roland Hjalmar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lauritzen, Jonas Gunnar Kjeldgaard som är född 1942 och har titeln Suppleant, Berglund, Conny Karl Gustaf som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,