Blue Wave AB

Västra Götalands län

Information

Blue Wave AB är ett företag som finns i Kungälv. I Blue Wave AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Anders Bertil Vilhelm som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kerstin Marita som är född 1963 och har titeln Suppleant, Selbenius, Folke Sigurd som är född 1945 och har titeln Revisor, Folke Selbenius Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Blue Wave AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Blue Wave AB på telefon 0303-51246.

Bolaget skall driva försäljning med livsmedel, värdepapper, fordon, båtar, flygfarkoster och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Blue Wave AB av bolagstypen Aktiebolag.

Blue Wave AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Blue Wave AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Blue Wave AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Blue Wave AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Blue Wave AB har 556560-0318 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.