Skansebo Teknik AB

Västra Götalands län

Information

556557-2954 är organisationsnummer för företaget Skansebo Teknik AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skansebo Teknik AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Skansebo Teknik AB finns i.

Skansebo Teknik AB har varit registrerat sedan 1998-08-19 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skansebo Teknik AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Skansebo Teknik AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skansebo Teknik AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Skansebo, Erling Georg

Vill ni komma i kontakt med Skansebo Teknik AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-51211 eller genom brev på följande adress:
Gråstensv. 19, 442 60, Kode

Bolaget skall bedriva tillverkning, montering och reparation av maskininriktad konstruktion inom fordonstillverkning- laboratorie- och verkstadsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skansebo Teknik AB och det är Skansebo, Erling Georg som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Hans Börje som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skansebo, Ingela Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Kent Ronny som är född 1946 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,