Kungälvs Produktutveckling AB

Västra Götalands län

Information

556556-8655 är organisationsnummer för företaget Kungälvs Produktutveckling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kungälvs Produktutveckling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Kungälvs Produktutveckling AB finns i.

Kungälvs Produktutveckling AB har varit registrerat sedan 1998-06-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Kungälvs Produktutveckling AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Kungälvs Produktutveckling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kungälvs Produktutveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kungälvs Produktutveckling AB så kan ni göra det på telefon genom 0303-59475 eller genom brev på följande adress:
Valtersäng 35, 442 49, Kungälv

Bolaget skall sälja konsultverksamhet av kvalificerade tjänster till svenska industrin såsom mekanisk konstruktion och projektledning främst inom produkt- och produktionsutveckling. Bolaget skall kunna erbjuda helhetslösningar från förstudie prototyptillverkning samt konstruktion till färdig produkt. Bolaget skall även bedriva handel med aktier och värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Kungälvs Produktutveckling AB och det är Skogstad, Kjell Inge som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Skogstad, Gunnel Ulrika som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,