Garnisonen i Kungälv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Garnisonen i Kungälv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Garnisonen i Kungälv Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Garnisonen i Kungälv Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Garnisonen i Kungälv Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1998-03-26. Men sedan 1998-01-01 så har Garnisonen i Kungälv Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Gymnasieg. 2, 442 34, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Garnisonen i Kungälv Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-64050.

Kungälv arbetar för att verksamheter som Garnisonen i Kungälv Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Garnisonen i Kungälv Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall förvalta värdepapper och fastigheter samt bedriva fastighetsmäklarverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Garnisonen i Kungälv Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Garnisonen i Kungälv Aktiebolag och det är följande personer, Staberg, Lars Roland som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Staberg, Elisabeth Birgitta som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Garnisonen i Kungälv Aktiebolag är 556554-0811.