Bohus Sound Recording Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bohus Sound Recording Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Bohus Sound Recording Aktiebolag finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bohus Sound Recording Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bohus Sound Recording Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Bohus Sound Recording Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bohus Sound Recording Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Utmarksv. 6, 442 39, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-64905.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bohus Sound Recording Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bohus Sound Recording Aktiebolag har idag 556554-0001 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bohus Sound Recording Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uthyrning av ljudinspelningsstudio, live- framträdanden, försäljning av musikutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I Bohus Sound Recording Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tanaskovic, Dragan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Linton, Hans Åke som är född 1958 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Björn Roger som är född 1960 och har titeln Revisor, Hedström, Björn Vilhelm som är född 1954 och har titeln Revisorssuppleant, Björn Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor.