Svenska Batterilagret AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva import och detaljistförsäljning av elmaterial, diverse elartiklar dessutom ska bolagets verksamhet omfatta inköp och föräljning av fordon, båtar och trädgårds- produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Batterilagret AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Svenska Batterilagret AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1997-10-31 så skapades Svenska Batterilagret AB och företaget är har F-skattsedel Svenska Batterilagret AB har haft det sedan 1998-01-01.

Svenska Batterilagret AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556547-8012 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Svenska Batterilagret AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Batterilagret AB så går det att nå dem via telefon på 0303-12000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Batterilagret AB är Åkerman, Ulf Bertil som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Sven Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerman, Annika Maria som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .