Jonas Svensson System AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Jonas Svensson System AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Jonas Svensson System AB är ett av dem. Statusen för Jonas Svensson System AB är att Bolaget är inaktivt.

Jonas Svensson System AB är ett Aktiebolag och skapades 1997-09-15. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där företaget finns i jobbar för att företag som Jonas Svensson System AB ska trivas.

I Kungälv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet med datakonsultation inom området programmering systemering samt support. Bolaget skall även äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jonas Svensson System AB inte är momsregistrerat.

Idag är Jonas Svensson System AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Jonas Svensson System AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6086221.

Firman tecknas av styrelsen..

De som är på något sätt har med Jonas Svensson System AB är Svensson, Mats Jonas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Barbro Marie som är född 1936 och har titeln Suppleant, Karlsson, Marianne Elisa Maria som är född 1974 och har titeln Revisor, Blomfelt, Marie Birgitta som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Jonas Svensson System AB har 556545-9251 som sitt organisationsnummer.