Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556545-4666 är organisationsnummer för bolaget Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag finns i.

Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-09-08 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Randling, Lars Ragnar Firman tecknas två i förening av -Lammers, Stig Donald -Randling, Lars Ragnar -Syrén, Per Glenn

Vill ni komma i kontakt med Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6013398 eller genom brev på följande adress:
L. Bränna 115, 463 93, Västerlanda

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lammers & Syrén Byggnads Aktiebolag och det är Lammers, Stig Donald som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Randling, Lars Ragnar som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Syrén, Per Glenn som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,