Markex Larm Tele & Data Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Markex Larm Tele & Data Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Markex Larm Tele & Data Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Markex Larm Tele & Data Aktiebolag är momsregistrerat sedan1999-01-01 och har organisationsnummer 556542-0006.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0303-222340 alternativt besöka eller skicka post till Markex Larm Tele & Data Aktiebolag på följande adress Traktorg. 7, 442 40, Kungälv.

Markex Larm Tele & Data Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1999-01-01.

I Markex Larm Tele & Data Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ottosson, Lennart Christer som är född 1950 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva installationer avseende utrustning för tele och datakommunikation samt därmed förenlig verksamhet.