KVD Auktioner Europa AB

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter KVD Auktioner Europa AB. Det finns flera företag som liknar KVD Auktioner Europa AB i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

KVD Auktioner Europa AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2009-03-19 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1996-06-03 så har KVD Auktioner Europa AB varit registrerat och sedan 2003-01-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är KVD Auktioner Europa AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med KVD Auktioner Europa AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ellesbov. 150, 442 90, Kungälv. Vi ni istället prata med KVD Auktioner Europa AB så kan ni göra det på 0303-373100.

Bolaget ska bedriva (a) auktionsverksamhet, handel, export och import avseende fordon, entreprenadmaskiner, tryckmaskiner, verkstadsmaskiner, båtar, (inklusive tillbehör och redskap till fordon, entreprenadmaskiner, tryckmaskiner, verkstadsmaskiner och båtar. kommunikations- och kontorsutrustning. (b) konsultverksamhet inom områdena ekonomi, juridik och administration samt inkassoverksamhet. (c) värderingsverksamhet samt (d) idka med (a) - (c) förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Holmgren, Stefan Rune som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Drotz Molin, Eva Ulrika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvardsson, Hans Henry som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Jagner, Harald Clifford som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

KVD Auktioner Europa AB har 556531-9919 som sitt organisationsnummer.