Caligula Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Caligula Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Caligula Fastighets AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Caligula Fastighets AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1996-03-14. Men sedan 1996-01-01 så har Caligula Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Åsg. 1, 442 30, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Caligula Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kungälv arbetar för att bolag som Caligula Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Caligula Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter och bedriva därmed jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Caligula Fastighets AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Caligula Fastighets AB och det är följande personer, Paterson, Kenneth James som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Paterson, Susanne Kristina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Strömberg, Lars Peter som är född 1949 och har titeln Revisor, Peter Strömbergs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Caligula Fastighets AB är 556529-6042.