Östh Ekonomi & Konsult AB

Västra Götalands län

Information

Östh Ekonomi & Konsult AB är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Östh Ekonomi & Konsult AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Östh Ekonomi & Konsult AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1998-01-01.

Östh Ekonomi & Konsult AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-07-25. Men sedan 1998-01-01 så har Östh Ekonomi & Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Halltorpsv. 15, 442 60, Kode. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Östh Ekonomi & Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-93630.

Kungälv arbetar för att bolag som Östh Ekonomi & Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Östh Ekonomi & Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva revision, redovisning, konsultationer inom redovisning och skatteområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Östh Ekonomi & Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Östh Ekonomi & Konsult AB och det är följande personer, Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hägglund, Alf Jörgen som är född 1959 och har titeln Suppleant, Helgesson, Benny Agne Tomas som är född 1963 och har titeln Revisor, Refima Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Östh Ekonomi & Konsult AB är 556523-2591.