Iskällans Bygg AB

Västra Götalands län

Information

Iskällans Bygg AB är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Iskällans Bygg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Iskällans Bygg AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-09-12.

Iskällans Bygg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-07-20. Men sedan 1997-01-01 så har Iskällans Bygg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Håkons g. 1, 442 39, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Iskällans Bygg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6690089.

Kungälv arbetar för att bolag som Iskällans Bygg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Iskällans Bygg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Iskällans Bygg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Iskällans Bygg AB och det är följande personer, Heimlind, Jan Lennart som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Heimlind, Ann-Charlotte Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Iskällans Bygg AB är 556521-8319.