Lycke Maskinuthyrning AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Lycke Maskinuthyrning AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lycke Maskinuthyrning AB är ett av dem. Statusen för Lycke Maskinuthyrning AB är att Bolaget är aktivt.

Lycke Maskinuthyrning AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-14. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lycke Maskinuthyrning AB ska trivas.

Lycke Maskinuthyrning AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av entreprenad- och arbets- maskiner, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva schakt- och markentreprenader med grävmaskiner och traktorer, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lycke Maskinuthyrning AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Lycke Maskinuthyrning AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Lycke Maskinuthyrning AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-58912.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Lycke Maskinuthyrning AB är Henriksson, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln VD, Henriksson, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahllöf, Annelie Margaretha som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ljungströmer, Gun Margareta Elisabet som är född 1951 och har titeln Revisor, Ljungströmer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Lycke Maskinuthyrning AB har 556519-9022 som sitt organisationsnummer.