Teamtec Multimedia AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva ekonomisk-teknisk information och rådgivning. Konsultation och försäljning inom data-I.T, kropps och friskvård, lokalvård och heminredning samt import och export inom dessa områden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Teamtec Multimedia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Teamtec Multimedia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1995-07-13 så skapades Teamtec Multimedia AB och bolaget är har F-skattsedel Teamtec Multimedia AB har haft det sedan 1996-01-01.

Teamtec Multimedia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556515-1593 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungälv.

Just nu är Teamtec Multimedia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Teamtec Multimedia AB så går det att nå dem via telefon på 070-9108490 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Teamtec Multimedia AB är Sundlin, Åke Tommy som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundlin, Åke Gustaf som är född 1933 och har titeln Suppleant, Leesment, Rein Leo som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .