BKK Betongkonsulten AB

Västra Götalands län

Information

BKK Betongkonsulten AB är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som BKK Betongkonsulten AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

BKK Betongkonsulten AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

BKK Betongkonsulten AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1995-01-24. Men sedan 1995-01-01 så har BKK Betongkonsulten AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Signalg. 9, 442 40, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BKK Betongkonsulten AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-93340.

Kungälv arbetar för att verksamheter som BKK Betongkonsulten AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BKK Betongkonsulten AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva byggkonsult och byggentreprenadverksamhet samt fastighetsförvaltning även idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för BKK Betongkonsulten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BKK Betongkonsulten AB och det är följande personer, Lager, Dan Jonas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lager, Dan Anders som är född 1975 och har titeln Suppleant, Elonsson, Ewelynne Helen som är född 1970 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BKK Betongkonsulten AB är 556508-3457.