NWB Sport & Profil AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av textilier, köp och försäljning av presentreklam och sportartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NWB Sport & Profil AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är NWB Sport & Profil AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1995-01-21 så skapades NWB Sport & Profil AB och bolaget är har F-skattsedel NWB Sport & Profil AB har haft det sedan 1996-01-01.

NWB Sport & Profil AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556505-3666 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungälv.

Just nu är NWB Sport & Profil AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med NWB Sport & Profil AB så går det att nå dem via telefon på 0303-13400 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nyberg, Claes Anders -West, Ulf Krister

Följande personer är på något sätt aktiva inom NWB Sport & Profil AB är Nyberg, Claes Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, West, Ulf Krister som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Knudsen West, Yvonne Anette som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nordenham Murby, Kerstin Elisabeth som är född 1945 och har titeln Revisor, Ljungströmer, Gun Margareta Elisabet som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Kerstin Nordenhams Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln RevisorLjungströmer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .