Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kungälv och Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-02-08. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag ska trivas.

Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av trä och stålprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0573-25130.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag är Olsson, Gunder Roland som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bejmyr, Berit som är född 1942 och har titeln Suppleant, Norman, Kent Eije som är född 1949 och har titeln Revisor, Kent Norman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Skandinaviska Trä och Stålprodukter Aktiebolag har 556503-7164 som sitt organisationsnummer.