Stefan Johanssons El Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Stefan Johanssons El Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Stefan Johanssons El Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Stefan Johanssons El Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Stefan Johanssons El Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-10-31. Men sedan 1994-01-01 så har Stefan Johanssons El Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fontinv. 13, 442 31, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Johanssons El Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6822185.

Kungälv arbetar för att verksamheter som Stefan Johanssons El Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Johanssons El Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva elinstallationer och försäljning av elmaterial ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan Johanssons El Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Johanssons El Aktiebolag och det är följande personer, Johansson, Bo Stefan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunborg Lisbet Charlott som är född 1955 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stefan Johanssons El Aktiebolag är 556497-1884.