Storgärdets Fastighets AB

Västra Götalands län

Information

Storgärdets Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Storgärdets Fastighets AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Storgärdets Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Storgärdets Fastighets AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-09-27. Men sedan 1995-01-01 så har Storgärdets Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Rådmansg. 27, 442 30, Kungälv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Storgärdets Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-18380.

Kungälv arbetar för att bolag som Storgärdets Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Storgärdets Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fastigheter samt bedriva härmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Storgärdets Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Storgärdets Fastighets AB och det är följande personer, Larsson, Lenita Christina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Pech, Rudi Per-Erich som är född 1959 och har titeln Suppleant, Sörvik, Ulf Birger som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Storgärdets Fastighets AB är 556492-7563.