E.T. Hagman Konsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

E.T. Hagman Konsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kungälv. I E.T. Hagman Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagman, Karl Thomas som är född 1952 och har titeln VD, Hagman, Karl Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagman, Kerstin Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Selbenius, Folke Sigurd som är född 1945 och har titeln Revisor, Folke Selbenius Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med E.T. Hagman Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå E.T. Hagman Konsult Aktiebolag på telefon 0303-227050.

Bolaget skall driva byggnadsrörelse, konsulterande verksamhet inom bygg- och anläggningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet, samt konsulterande verksamhet inom ekonomisk redovisning och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva förvaltning och handel med fast egendom samt värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är E.T. Hagman Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

E.T. Hagman Konsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

E.T. Hagman Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och E.T. Hagman Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för E.T. Hagman Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Hagman, Karl Thomas -Hagman, Kerstin Elisabeth

E.T. Hagman Konsult Aktiebolag har 556484-5500 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.