Domani AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Domani AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Domani AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Domani AB är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556483-0338.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0303-58190.

Domani AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-10-14.

I Domani AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Carlsson, Kurt Ingvar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transporttjänster inom fordonsbranschen, konsultationer inom skatter och ekonomi, import och försäljning av vin, handel med livsmedel, möbler, fordon, elektronik inom databranschen och elbranschen, datorer, båtar och reservdelar inom bilbranschen, uthyrning av båtar och fordon, handel med värdepapper, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.