MJ & MF Fastigheter AB

Västra Götalands län

Information

MJ & MF Fastigheter AB är ett bolag som finns i Kungälv. I MJ & MF Fastigheter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jonsson, Kenneth Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Fritzne, Olof Magnus som är född 1964 och har titeln Suppleant, Spångberg, Bo Lennart som är född 1946 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med MJ & MF Fastigheter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå MJ & MF Fastigheter AB på telefon 0303-336309.

Bolaget ska bygga, äga samt förvalta fastigheter, maskinuthyrning och logistik verksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är MJ & MF Fastigheter AB av bolagstypen Aktiebolag.

MJ & MF Fastigheter AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

MJ & MF Fastigheter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och MJ & MF Fastigheter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MJ & MF Fastigheter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

MJ & MF Fastigheter AB har 556481-9190 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.