Kompasshuset i Kungälv AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Kompasshuset i Kungälv AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Kompasshuset i Kungälv AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Kompasshuset i Kungälv AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556478-9799.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Kompasshuset i Kungälv AB på följande adress FILAREGATAN 1, 442 34, Kungälv.

Kompasshuset i Kungälv AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2010-01-01.

I Kompasshuset i Kungälv AB så sitter följande personer i styrelsen: , Rutgersson, Pehr Nils Mikael som är född 1949 och har titeln Suppleant , , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva köp, försäljning och förvaltning av fast och lös egendom såsom fastigheter, aktier och andra värdepapper.