LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556478-7983 är organisationsnummer för bolaget LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag finns i.

LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-01-14 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Cederlöf, Lars Anders -Edvardsson, Göte Henrik

Vill ni komma i kontakt med LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-51020 eller genom brev på följande adress:
Lunna 140, 442 96, Kode

Bolaget skall bedriva försäljning av potatis, frukt och grönt. Transporter och entreprenadverksamhet med lastbilar, traktorer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med LFGAB Lunna Frukt och Grönt Aktiebolag och det är Edvardsson, Göte Henrik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Cederlöf, Lars Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Edvardsson, Britta Ingalill som är född 1941 och har titeln Suppleant, Apelquist, Sune Jan-Erik som är född 1949 och har titeln Revisor, Sune Apelquist Revisionsbyrå SAREV AB som är född och har titeln Revisor,