Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB

Västra Götalands län

Information

Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1993-12-02. Men sedan 1998-01-01 så har Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bön 516, 464 64, Brålanda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-16311.

Kungälv arbetar för att företag som Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall utföra gräv- och schaktentreprenader och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB och det är följande personer, Elofsson, Lars Rune som är född 1942 och har titeln VD, Elofsson, Lars Rune som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Elofsson, Birgitta Doréne som är född 1948 och har titeln Suppleant, Selbenius, Folke Sigurd som är född 1945 och har titeln Revisor, Folke Selbenius Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Elofssons Gräv & Schakt i Kungälv AB är 556477-9287.